Klukk, klukk, kluuuukkk – KYKELIKY!

HønerVi passet høner i helgen. De hadde helt sikkert klart seg uten oss, men det er så utrolig gøy! Naboen vår, Veierland Gårdsutsalg, har laget hønsehus, kjempefint med store glassvinduer slik at man kan følge med på livet i hønsegården. Det falt virkelig i smak for liten og stor – og så eggene da! Brune, fine smakfulle egg, og så tilbyr hun abonnementsordning. Enda et flott tilbud til sommeren!

Instruksen var enkel – åpne og lukke, fylle på vann og plukke egg. 1-åringen synes hanene er litt skumle og lager mye lyd, men jubler når vi skal bort til hønene. På veien er det noen gravemaskiner og en traktor eller to, så kanskje det blir ekstra spennende?

Lørdag lagde vi morgen klokka 9. Kanskje litt i seneste laget for hønene, men tidlig nok for naboene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *