En æra går mot slutten-

… eller hvordan selge en hytte man har blitt skikkelig glad i?

I 2006 kjøpte vi hytte på Veierland. En deilig, rødmalt hytte, med flotte uteplasser, perfekt beliggenhet, rett under et flott eiketre. Vi har tilbrakt mye tid her, både sommer, høst, vinter og vår. Vi har grillet, lest bøker, slikket sol, laget små og store måltider, fyrt i peisen, snekret litt, malt og virkelig gjort stedet til vårt. Men, så dukket et annet sted opp, Krikaveien 9. Og brått hadde vi to steder.

Nå har tiden kommet til at vi må la B52 gå videre til neste familie. Mot sommeren flytter vi, alle fire, til Veierland for et år. Selv om vi helt sikkert ikke er ferdige med alt som skal gjøres (mer om det kommer senere), ser vi at tiden er inne.

Det kommer annonse på finn.no etterhvert. I mellomtiden har vi lagt ut Båsløkka 52 på llivvin.com, en portal for de som planlegger å selge eiendom. For det gjør vi. Ta kontakt om du er interessert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *