August

Når de voksne ikke er så flinke til å dokumentere, er det fint å ha en 4-åring som tar grep.

De fire første bildene er tatt fra hans synsvinkel. De fire siste er status etter helgens jobbing- panel nesten ferdig i hele inngangspartiet, og garderobe montert, riktignok fylt med verktøy og kjøkkendeler istedenfor klær- men det monner litt.

Det har gått 89 dager siden forrige blogginnlegg. I mellomtiden har vi avsluttet Oslo-livet, feiret 4-årsdag, arrangert 100-årsfest, sjøvettsdag, seilkurs, hatt ferie, deltatt på basar, vært på fest, hatt en nydelig kveldstur til Hvasser, hatt besøk i flere omganger, arrangert regatta, fiskekonkurranse, kino hver tirsdag, kulinarisk aften på vellet, pakket ned en leilighet og flyttet, installert oss midlertidig i Rispa, startet i ny barnehage, på ny skole, vært på hotell i Oslo uten de små, feiret 11-årsdag og startet opp en ny hverdag; #øyliv.

Det er ikke til å komme fra at vi er litt svette og litt rastløse, det har vært mye høye skuldre og lite bena på stuebordet.

En hilsen fra oss!
IMG_0518

IMG_0942

IMG_1112

IMG_1126

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *